Van Ginkel B.V. De voordelen op een rijtje

Hijsvermogen op maat

Het kranenpark van van Ginkel B.V. is helemaal afgestemd op de moderne hedendaagse bouwpraktijk. Dat maakt het mogelijk om voor ieder type opdracht een zo efficiënt mogelijk werkende kraan of verreiker in te zetten. Het biedt besparende voordelen wat betreft het aantal benodigde uren, de flexibiliteit en daaruit volgend natuurlijk ook de kosten. Het geavanceerde planningssysteem van van Ginkel B.V. -in combinatie met een gedetailleerde werkomschrijving- maken het mogelijk elke opdracht snel en economisch uit te voeren.

Op elk terrein

Van Ginkel B.V. heeft telescoopkranen in zowel de lichtere als de zwaardere klasses. Een deel van de kranen is zeer geschikt voor toepassing op onregelmatige, ruwe en/of onstabiele ondergrond. De grote reikwijdtes maken het mogelijk ook op moeilijk bereikbare plaatsen te werken. Hiernaast heeft van Ginkel B.V. een aantal roterende verreikers om het dienstenpakket zo breed mogelijk te kunnen bieden.

De beste machinisten

Voor een goede uitvoering zijn uiteraard vakmachinisten nodig; mensen met de juiste opleiding, ervaring, feeling voor het werk en natuurlijk het nodige enthousiasme. Op deze criteria selecteert van Ginkel B.V. het uitvoerend personeel. Waar nodig volgt een gedegen bijscholing. Het zeer lage verloop in het personeelsbestand is een bewijs op zich dat alle ervaring in het bedrijf blijft. Alle machinisten beschikken over een officieel certificaat Machinist Mobiele Kranen of een certificaat Machinist Mobiele Torenkranen.

Vakkundig en professionele werkplaats

Behalve het onderhoud aan eigen machine’s kunnen wij ook uw machines onderhouden. Daarmee werkt u volgens de veiligheidsvoorschriften, en bent u verzekerd van goed en veilig materiaal. Wij werken uitsluitend met speciaal opgeleide en gecertificeerde vakmensen. Zij kunnen voor u al uw eigen materieel onderhouden én keuren. Dit doen zij zeer vakkundig en professioneel.

Ook veilig werken?

Wij verzorgen:

 • Keuren elektrische arbeidsmiddelen volgens NEN3140
 • Keuren ladders
 • Keuren steigers
 • Keuren valbeveiliging
 • Keuren hijs en hefmiddelen
 • Administratieve afhandeling
 • Registratie van certificaten

Het NEN3140 keuren van elektrisch gereedschap, laffers, steigers, valbeveiliging en hij en hefmiddelen is verplicht sinds 1998. Wij ontnemen u alle zorgen omtrent het keuren ervan, wij zorgen voor de keuring en houden er de administratie ervan bij, repareren indien nodig en kunnen ook zorgen voor nieuw materiaal. Dit proberen wij op een flexibele en servicegerichte manier en in overleg te doen, zodat u gewoon uw werk kunt blijven uitvoeren.

Werken op hoogte?

Doe dit snel, gemakkelijk en veilig bij Van Ginkel B.V.! Wij bieden totaaloplossingen voor werken op hoogte met een assortiment van 150 machine’s. Voor welke werkzaamheden je ook een hoogwerker zoekt: Wij regelen het. Voor zowel binnen en buiten gebruik, voor zowel bedrijven als particulieren. Door middel van deskundig advies, óók op locatie proberen wij er samen met u voor te zorgen dat u de juiste hoogwerker krijgt. Op tijd, en op locatie.

Logistiek in eigen beheer

Wij beschikken niet alleen over een ruim assortiment van hoogwerkers, verreikers en kranen. Ook het logistieke gedeelte hebben wij volledig in eigen beheer. Vanuit de centrale ligging kunnen daarom alle machines op locatie geleverd door heel Nederland. Wij hebben eigen chauffeurs in dienst die de machines door en door kennen. Zij zijn daarom in staat om eventueel een bedieningsinstructie te geven.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Arie 0342-784200 of mail naar info@vanginkelbv.nl

 • Op elk terrein
 • Specialist in hoogwerkers
 • Concurrerende prijzen
 • Goed onderhouden