Onze merken

Merken

Van Ginkel B.V. is verkoper én verhuurder van diverse gerenommeerde merken. Graag stellen we deze aan u voor.

Rhinox

Rhinox bouwt vanuit jarenlange ervaring in hoogwerkers en andere hijswerktuigen een nieuwe generatie hoogwerkers. De hoogwerkers zijn makkelijk te bedienen, sterk en compact. Op basis van intensief onderzoek en continue productverbetering, hebben ze hun nieuwe hoogwerkers ontwikkeld. De machines van Rhinox bestaan uit de nieuwste technieken en modernste materialen. Het is hun ambitie om hoogwerkers van hoge kwaliteit te produceren.

LGMG

Lingong Group Jinan Heavy Machinery Co.,Ltd. (LGMG),  is gespecialiseerd in grote bouwmachine industrieën, met hun mijnbouw machines waren zij in 2014 en 2015 de grootste op de markt. Het bedrijf staat bekend om hun innovatie en toewijding. Van Ginkel B.V. heeft een breed assortiment aan elektrische hoogwerkers van LGMG met werkhoogtes van 5.6-14 meter hoogte.

Niftylift

Niftylift is een van de grootste fabrikanten van mobiele hoogwerkers in Europa. De hoogwerkers worden in heel Europa, de VS, het Midden-Oosten, het Verre Oosten, Australië en Zuid-Afrika verkocht. Ze zijn gespecialiseerd in compacte, lichtgewicht knikarm hoogwerkers die maximale prestatie’s bieden met een minimale milieu-impact. Van Ginkel B.V. verkoopt diverse tweedehandsmachine’s van Niftylift. Ook in ons verhuurassortiment vind u diverse hoogwerkers van Niftylift.

Ommelift

Ommelift heeft een lange traditie. Produceren van kwaliteitsproducten waarbij de wensen en behoeften van de klanten centraal staan staan in hierin voorop. Alle hoogwerkers bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid én hun lange levensduur. Van Ginkel B.V. verkoopt diverse tweedehands machines van Ommelift. Ook in ons verhuurassortiment vind u hoogwerkers van Ommelift.

Denkalift

De hoogwerkers van Denkalift hebben een werkhoogte tot maar liefst 28 meter en zijn toch nog smal. Met een totaalgewicht van slechts 3400 kg is de Denkalift de lichtste hoogwerker ter wereld in dit hoogtebereik.  Het Denka concept is uniek, met lage vloerbelastingen, compactheid en een flexibel ontwerp. Van Ginkel B.V. verkoopt diverse tweedehands machines van Denkalift. Ook in ons verhuurassortiment vind u diverse hoogwerkers van Denkalift.

Hinowa

Hinowa wordt al 30 jaar gekenmerkt door innovatie, ondernemerschap en een hoog niveau van professionaliteit. Sinds 1987 is het bedrijf uitgegroeid tot een erkend leider in het ontwerp en de productie van compacte, hoogwaardige machines die op veel plaatsen kunnen werken die niet toegankelijk zijn voor conventioneel, zware apparatuur. Van Ginkel B.V. heeft een groot assortiment van de spinhoogwerkers van Hinowa met werkhoogte’s van 15 t/m 20 meter.

ATN

ATN is een Franse fabrikant van hoogwerkers speciaal ontworpen voor de verhuurmarkt. De in het ontwerp gebruikte, kwalitatief hoogwaardige en robuuste materialen garanderen een lange levensduur, zelfs onder extreme omstandigheden. Dankzij het doordachte ontwerp zijn de hoogwerkers gemakkelijk in onderhoud waardoor de kosten laag blijven. Van Ginkel B.V. verhuurt en verkoopt zowel nieuwe als gebruikte ATN hoogwerkers.

Manitou

Manitou produceert onder andere heftrucks, verreikers en hoogwerkers. Ze zijn wereldmarktleider op het gebied van verreikers en all-terrain heftrucks. Het bedrijf bestaat al sinds 1957. Toen bedacht Marcel Braud: ”Waarom bouwen we een landbouwtractor niet om en voegen we er een hefmast en hydraulische besturing aan toe? Een simpel idee met een succesverhaal. Van Ginkel B.V. verhuurt diverse Manitou hoogwerkers en verreikers. Ook verkoopt Van Ginkel B.V. zowel nieuwe als gebruikte Manitou hoogwerkers.

Aichi

Aichi is een fabrikant van zelfrijdende telescoophoogwerkers en schaarliften. De machines worden gebouwd in Japan, sinds 1962. De hoge kwaliteit machines hebben een gemiddelde levensduur, daardoor brengen ze nieuwe normen in de hoogwerker industrie. Van Ginkel B.V. verhuurt diverse telescoop- en schaarhoogwerkers van Aichi. Ook voor de verkoop van gebruikte Aichi hoogwerkers kunt u bij ons terecht.

Genie

Genie Industries is een Amerikaans bedrijf dat opgericht is in 1966. Genie maakt producten die snel wereldwijde erkenning kregen vanwege hun baanbrekende ontwerpen. Ze produceren verschillende soorten machines variërend van hoogwerkers, schaarliften, materieelliften tot verreikers. Van Ginkel B.V. verhuurt diverse hoogwerkers van Genie. Ook voor de verkoop van tweedehands hoogwerkers bent u bij ons aan het goede adres.

Holland Lift

In 1984 startte Holland Lift met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid en veiligheid bij het ontwikkelen van al de producten hoog in het vaandel. Van Ginkel B.V. verhuurt diverse schaarhoogwerkers van Holland Lift.

Hitachi

Hitachi heeft diverse zelfrijdende rupstelescopen geproduceerd. Van Ginkel B.V. heeft een groot assortiment aan rupshoogwerkers van Hitachi. Zowel voor de verhuur, als de verkoop.

Maeda

Opgericht in 1962, produceert en biedt Maeda Seisakusho Co., Ltd. naverkoopdienst en de verhuur van bouwmachines, industriële machines en structurele producten van staal. Tot op heden zijn zij gefocust op het gebied van de ontwikkeling van sociale infrastructuur door mechanisatie, arbeidsbesparing en verbetering van de veiligheid in de civieltechnische en bouwindustrie met een ethos van vakmanschap en uitmuntende productie. Tegenwoordig houden zij zich met name bezig met mini-kranen. Van Ginkel B.V. verkoopt en verhuurt diverse gebruikte hoogwekers van Maeda. Ook verhuren wij rupskranen van Maeda.

JLG

JLG is begonnen toen John L. Grove zich ten doel stelde een groeiend probleem in de bouwwereld op te lossen. Grove verliet een succesvolle kraanbouwer waar hij medeoprichter van was en merkte dat er een sterke behoefte was aan een machine waarmee medewerkers veilig en snel konden worden opgetild voor bouw- en onderhoudswerkzaamheden. Met dit doel begon hij in 1969 JLG Industries, Inc. Met een staf van niet meer dan 20 medewerkers en een klein metaalverwerkingsbedrijf in McConnellsburg, Pennsylvania, verkocht hij in 1970 de eerste JLG hoogwerker. Toen Grove in 2003 overleed, liet hij een bedrijf na dat wereldwijd nog steeds groeit, innovatieve producten ontwikkelt en contact maakt met klanten om hen te helpen productiever te zijn en veiliger te werken. Van Ginkel B.V. verhuurt diverse hoogwerkers van JLG. Ook voor de verkoop van diverse tweedehands hoogwerkers van JLG kunt u bij ons terecht.

Giant

TOBROCO-GIANT is de fabrikant van de GIANT machines en aanbouwdelen sinds 1996 toen we onze eerste fabriek openden in Nederland. Vandaag de dag biedt TOBROCO-GIANT een van de breedste portfolio’s in de industrie met een totaal van 36 verschillende modellen in 40 landen, ontworpen en gebouwd door een team van 200 enthousiaste medewerkers in onze moderne fabriek in Oisterwijk, Nederland. Van Ginkel B.V. is een grote verhuurder van Giant knikladers en starre verreikers.

Merlo

Merlo is een toonaangevend, dynamisch, state-of-the art industrieel bedrijf. Het is een gevestigde ondernemende die groep dat een internationaal referentiepunt is als het gaat over verreikers. De Merlo Group is marktleider in roterende verreikers. Van Ginkel B.V. verhuurt de roterende Merlo verreikers inclusief machinist.

Magni

De roterende Magni verreiker is compact, zeer wendbaar en dankzij de roterende functie inzetbaar op moeilijk bereikbare plaatsen. Geschikt voor het snel en makkelijk transporteren en verplaatsen van materieel. De roterende verreikers zijn multifunctioneel inzetbaar dankzij hun sterke kenmerken. Kenmerkend voor de Magni elektrische schaarhoogwerkers zijn de kwaliteit en betrouwbaarheid in combinatie met grote capaciteit, eenvoudige bediening en optimale veiligheid. Uitermate geschikt voor binnen gebruik. De Magni schaarhoogwerkers zijn 100% elektrisch aangedreven, dit betekent meer vermogen, stiller, schoner en eenvoudig te verladen. De zelfrijdende schaarhoogwerker heeft zeer geringe transportafmetingen, een laag eigen gewicht en is daardoor op veel plaatsen inzetbaar. Van Ginkel B.V. verhuurt Magni verreikers met machinist. Ook verhuren en verkopen wij diverse nieuwe schaarhoogwerkers.

Sennebogen

Sennebogen werd in 1952 opgericht om machines voor de landbouwindustrie te ontwikkelen en te produceren. Het bedrijf heeft zich nu gevestigd als toonaangevend in kraantechnologie. Van Ginkel B.V. verhuurt Sennebogen rupskranen inclusief machinist.

Liebherr

Liebherr’s assortiment van mobiele kranen begint bij 35 -tons modellen en gaat tot een zware kraan met een hijsvermogen van 1200 ton. Snelle all-terrain kranen, op vrachtwagen gemonteerde kranen en compacte kranen worden over de hele wereld gebruikt. Lange masten, enorme hijsvermogen, korte opbouwtijden en hoge comfort- veiligheidsnormen maken onze machines flexibel en economisch. Van Ginkel B.V. heeft Liebherr kranen met een capaciteit van 40 t/m 160 ton.

Spierings

Spierings heeft de torenkraan op wielen gezet en bedacht zo het beste van twee werelden. De torenkraan is de kraan der kranen. Spierings wist dat ook en zag het als een uitdaging om met de torenkraan aan de haal te gaan en ‘m op wielen te zetten. Het enige dat een torenkraan beter kan maken, is  wielen eronder. Van Ginkel B.V. heeft de Spierings torenkranen in vluchten van 33 tot 60 meter.