Wij verhuren het volgende Verreikers

Verreiker huren?

Een verreiker huren is ideaal voor asbestsanering, dak- en wandbeplating, utiliteits- en woningbouw, beton- weg en waterbouw en bijvoorbeeld ook gipstransport. Meerdere typen verreikers die eventueel met overdruk uitgerust zijn staan tot jouw beschikking. Profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen voor verreiker verhuur. De hieronder genoemde prijzen zijn exclusief BTW & eventueel transport. Weet je niet welke verreiker bij jouw uitdaging past? Kom in contact. We helpen je graag!


					

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Cees: 0342-453712 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Hijsvermogen op maat
  • Op elk terrein
  • Op elk vakgebied
  • Kwaliteit en veiligheid

Waarvoor gebruik je een verreiker?

Een verreiker is een multifunctionele machine die dankzij de voorzetstukken kan worden ingezet als kraan, hoogwerker en heftruck.

Voor zware lasten is de verreiker de perfecte machine. Verreikers worden veel ingezet op de bouw.

De verreiker heeft een telescooparm, oftewel een uitschuifbare arm die de last naar de plek toe hijst. Dankzij deze telescooparm kun je op plekken komen waar je niet zomaar of makkelijk bij kan. Van Ginkel heeft verreikers die tot wel 26 meter gaan!

Roterende verreiker

Er zijn twee soorten verreikers. Ten eerste de roterende verreiker. Deze verreiker kan 360 graden draaien en is daardoor ideaal voor kleine ruimtes.

Starre verreiker

De starre verreiker kan niet roteren. Hierdoor is deze minder flexibel. Als je niet hoeft te roteren is de starre verreiker ideaal. Deze werkt ten opzichte van een roterende verreiker fijner.

Verreiker huren particulier

Ook als particulier kan je een verreiker huren. Naast dat een verreiker veel op de bouw wordt ingezet is deze ook ideaal voor bijvoorbeeld de landbouw.

Een verreiker is goed te gebruiken op ruw terrein, zoals zandwegen of op het platteland, maar ook ideaal voor in een stal of bedrijfshal.