Weten welke torenkraan geschikt is voor uw klus?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Jan: 0342-784201 of mail naar kranen@vanginkelbv.nl.

 

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Kom direct in contact voor een professionele oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

 

Huur een torenkraan

Wij verhuren een ruim assortiment van mobiele torenkranen. Het nederlandse merk spierings levert deze kranen aan ons. Deze kranen hebben een opvouwbare torenkraan bovenop, en zijn toegelaten op de openbare weg. De cabine van de kraan, waar de machinist zit tijdens de werkzaamheden, zit bovenaan de toren. Ons assortiment varieert van kranen met 33 meter vlucht tot en met kranen met 60 meter vlucht.

Wanneer mobiele torenkraan huren?

Door de compacte afmetingen, en de haakse torenkraan kunnen deze machines met weinig ruimte een zeer groot draaibereik creëren. Vooral in de stad zijn deze kranen zeer vaak gebruikt. Met een lange vlucht kunnen deze kranen nog veel tillen. De machinist van de torenkraan zit boven in de toren, hierdoor heeft hij een goed overzicht op de hijswerkzaamheden.

Waar een torenkraan huren?

Een mobiele torenkraan, de naam zegt het al; deze kranen zijn mobiel. Dit betekend dat ze overal in Nederland kunnen draaien. ’s Ochtends rijdt de kraan weg vanaf de zaak richting het werkadres. Hier stempelt de kraan vervolgens op en klapt hij uit. De machinist gaat naar boven en u bent klaar om aan de slag te gaan! Als de werkzaamheden klaar zijn klapt de kraan weer in, en rijdt hij naar de volgende bouw of naar de zaak.

Welke torenkraan moet ik huren?

Weet u niet welke torenkraan u moet huren? Begrijpelijk! Als u moeite heeft met het vinden van de juiste kraan voor uw klus, dan kunt u altijd bij ons terecht voor uw vragen! Via tools als google maps, google earth, foto’s en telefonisch contact proberen we u altijd van professioneel advies te voorzien! Mochten we er echt niet uitkomen dan is het mogelijk om advies op locatie te geven!

Betere opties dan een torenkraan huren?

Het kan zijn dat er betere opties voor uw klus zijn dan een torenkraan, door ons ruime assortiment van kranen, zoals telescoopkranen, compactkranen, en autolaadkranen, heeft u bij ons altijd de garantie dat u de beste kraan voor uw situatie huurt!