Weten welke telescoopkraan geschikt is voor uw klus?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Jan: 0342-784201 of mail naar kranen@vanginkelbv.nl.

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Kom direct in contact voor een professionele oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

 

 

Huur een telescoopkraan

Mobiele telescoopkranen zijn de sterkste soort mobiele kranen die wij in ons assortiment hebben. Vooral met een korte vlucht zijn deze kranen ontzettend sterk, de zwaarste mobiele telescoopkraan uit ons assortiment kan maar liefst 160 ton tillen op 3 meter afstand! Ons assortiment bestaat uit 40-160 tons telescoopkranen.

Wanneer mobiele telescoopkraan huren?

Dankzij de lange mast kunnen deze kranen op grote hoogte nog lasten hijsen. Deze kranen zijn in staat om zware lasten te tillen, veel zwaarder nog dan mobiele torenkranen! Heeft u dus echt een zware last? Twijfel niet en bestel een telescoopkraan!

Waar een telescoopkraan huren?

De naam zegt het natuurlijk al; de telescoopkranen zijn mobiel en kunnen dus overal in Nederland worden ingezet! Wij rijden met de kraan naar de klus en onze gecertificeerde machinisten voeren daar de klus uit. Vervolgens wordt de kraan ingeklapt en gaan we weer door naar de volgende klus of naar de zaak.

Welke telescoopkraan moet ik huren?

Het kan soms, vooral als leek, moeilijk zijn om te bepalen wat voor soort kraan u nodig heeft! Daarom staan wij voor u klaar! Via google maps, foto’s en telefonisch contact proberen we u altijd te voorzien van de beste oplossing. Wij kunnen ook hijsplannen op maat maken, en eventueel advies op locatie geven. Dit alles, om de klant te voorzien van de beste service!

Betere opties dan een telescoopkraan huren?

Als er betere opties zijn dan een telescoopkraan zullen wij dat altijd aangeven. Door ons ruime assortiment van Autolaadkranen, Verreikers, Heftrucks, Compactkranen en Torenkranen kunt u er van uitgaan dat wij u niet onverhoopt een dure machine verhuren omdat we geen andere opties hebben. Bovendien kunnen wij altijd ons brede netwerk verhuurpartners aanspreken om u te voorzien van de beste oplossing!