Wij verhuren het volgende Minishovels

Minishovel huren

Minishovels zijn ideaal voor transport op RUW-terrein. Verkrijgbaar met diverse voorzet apparatuur. Bekijk onze beschikbare minishovels of kom in contact met een van onze specialisten voor een advies op maat. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Kom dan in contact. We helpen u graag om de juiste shovel te vinden.

Contact met een specialist

Wij helpen u graag met advies op maat.

Bel met Remco: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Hijsvermogen op maat
  • Op elk terrein
  • Op elk vakgebied
  • Kwaliteit en veiligheid

Kom direct in contact voor een betrouwbare oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type minishovel bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Minishovel huren

Moet u straten? Of zware lasten verzetten op ruw terrein? Bij Van Ginkel BV kunt u terecht als u een minishovel wilt huren. Met verschillende soorten Giant Knikladers kunnen we u altijd voorzien van de juiste minishovel.

Waarom een minishovel huren?

Waarom zou u een minishovel huren? De minishovel is een veelzijdige machine, zo zijn shovels uitgerust met banden waarmee ze geschikt zijn om op ruw terrein te werken.

Ook zijn de shovels te huur met verschillende voorzetstukken:

  • Palletvorken
  • Grondbak
  • Veegmachine

Minishovel huren met palletvorken

Het grote voordeel van het huren van een minishovel met palletvorken is dat u makkelijk pallets met zware lasten kunt verplaatsen. (ook op ruw terrein)

Vooral onder stratenmakers word de minishovel veel op deze manier gebruikt, het is namelijk ideaal om zware pallets met stenen op deze manier te verplaatsen.

Minishovel huren met grondbak

Als u een minishovel  met grondbak huurt kunt u makkelijk losse ladingen zoals zand en klinkers verplaatsen,  ook kunt u onevenredige grond makkelijk recht trekken.

Vooral onder hoveniers is deze machine populair, het is namelijk ideaal om grond, planten en tegels te verplaatsen en eventueel grond recht te trekken.

Minishovel met veegmachine

Wilt u snel de straat vegen? Een minishovel huren met veegmachine is de oplossing! Met een snelwissel bevestigd u de veegmachine in een handomdraai aan de shovel en kunt u de straat schoonvegen.

Waar kan ik de minishovel huren?

Bij Van Ginkel BV kunt u door heel Nederland minishovels huren. Wij bezorgen de shoveltjes door het hele land. Als u de machine zelf ophaalt is dat ook geen enkel probleem, ze zijn namelijk geschikt om mee te nemen op de aanhanger.

Als u zelf geen aanhanger heeft is dat ook geen probleem, u kunt deze bij ons huren. Kortom: voor minishoveltjes kunt u altijd bij ons terecht!