LGMG: RELIABILITY IN ACTION

LGMG

 

LGMG, Wereldwijd een grote speler in de hoogwerkerbranche.

Shandong Lingong Construction Machinery (SDLG, LGMG en Volvo) staat bekend om zijn innovatie en de degelijke machines. Wij zijn er trots op dat we dit merk mogen aanbieden, en raden u dan ook aan om eens een LGMG hoogwerker te proberen, de machines zijn voor zowel de verhuur als de verkoop beschikbaar.

De koffie staat bij ons altijd klaar, dus kom gerust eens langs. (voor een kleine impressie van de hoogwerkers: zie de modellen hieronder)

Van Ginkel BV samenwerking LGMG

Sinds 2019 is van Ginkel BV de leverancier van LGMG hoogwerkers in Nederland.

De hoge kwaliteit en goede prijzen van de hoogwerkers staan garant bij LGMG.

Wacht dus niet langer en ontdek het zelf bij Van Ginkel!

Waarom een samenwerking tussen LGMG en Van Ginkel BV?

Waarom werkt van Ginkel samen met LGMG? De machines van LGMG zijn van hoge kwaliteit en doen zeker niet onder voor Amerikaanse concurrenten. Ook brengt LGMG steeds meer elektrische machines uit, en zijn ze dus goed voorbereid op de toekomst. In de verhuur merken wij dat er steeds meer vraag is naar goede, duurzame machines. Een samenwerking met LGMG is de logische stap richting een duurzame toekomst.

LGMG schaarhoogwerkers

In 2019 zijn we begonnen met de koop,- en verkoop van LGMG schaarhoogwerkers. LGMG bied schaarhoogwerkers op rupsen, trekkerbanden en non-marking banden. Zo kunt u op elk terrein uit de voeten. En dat allemaal elektrisch!

LGMG knikarmhoogwerkers

Knikarmhoogwerkers zijn ook deel van het assortiment bij LGMG!

Zowel volledig elektrisch als volledig diesel zijn deze hoogwerker verkrijgbaar.

Ideaal als u reikwijdte nodig heeft voor uw werk!

 

LGMG Telescoophoogwerkers

Sinds kort bieden we ook telescoophoogwerkers aan van LGMG! U heeft de keuze uit 22 meter en 24 meter werkhoogte. Deze zijn voor nu alleen in diesel beschikbaar, maar zullen snel ook elektrisch beschikbaar zijn!

Combinatie huren & kopen?

Weet u niet zeker of u wilt kopen en probeert u de machines eerst liever uit? Geen probleem!

Bij Van Ginkel BV kunt u door heel Nederland LGMG hoogwerkers huren. Wij bezorgen de hoogwerkers door het hele land. Als u de machine zelf ophaalt is dat ook geen enkel probleem, ze zijn namelijk geschikt om mee te nemen op de aanhanger.