Kraanverhuur in Leusden

Wij verhuren kranen in de buurt van Leusden. Dankzij de nabije ligging zijn we snel op de plek van bestemming! Voor elke hijsklus kunt u bij ons terecht. Dankzij onze ruime assortiment kranen en ons uitgebreide netwerk zorgen wij altijd en overal voor de juiste kraan voor u! Onze kranen zijn bemand door professionele machinisten. Heeft u hulpmateriaal nodig voor het hijsen? Dat is geen probleem! Bij ons kunt u al het benodigde hulpmateriaal huren voor uw klus.

Huur een kraan in heel Nederland

U komt onze kranen tegen in heel Nederland, en dat is niet zo gek, want voor klussen in het hele land kunt u bij ons terecht. zo kunt u ook bij ons terecht als u een kraan wilt huren in Leusden. Heeft u een klus in Leusden waar u een hijskraan voor nodig heeft? Twijfel dan niet langer en neem contact op! We hebben een groot aanbod heftrucks, verreikers torenkranen en telescoopkranen.

Een hijskraan voor iedere klus

Ons assortiment hijskranen bestaat uit mobiele telescoopkranen en mobiele torenkranen. De telescoopkranen variëren van 40-160 tons kranen, de torenkranen variëren van 33-60 meter vlucht. De kranen worden breed ingezet op de bouw, van staalconstructies zetten tot dak- en wandbeplating monteren en asbest seneren of betonstorten. Onze machinisten hebben veel ervaring met allerlei soorten werkzaamheden. Ook een hijsklus in Leusden? Dan staan wij voor u klaar!

Verhuur en onderhoud

Naast het huren van kranen kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud aan uw kraan. Dankzij onze jarenlange ervaring met mobiele liebherr- en spieringskranen en onze eigen werkplaats, kunnen wij het onderhoud aan deze kranen zelf doen. Bent u hier ook in geïnteresseerd? Twijfel dan niet langer en neem contact op!

Nog vragen over kraanverhuur in Amersfoort?

Als u nog vragen heeft over het huren van een kraan in Leusden, laat het ons dan vooral weten! Via het contactformulier op de website kunt u uw klus naar ons sturen. Wij komen er dan zo snel mogelijk op terug. Klanttevredenheid is ons voornaamste doel. Van Ginkel BV is de aangewezen partner voor u!