Wij verhuren de volgende Kranen:

Kraan huren

Wilt u een kraan huren? Voor elk type hijsklus kunnen wij een speciaal aanbevolen kraan voor u regelen. Naast ons eigen kranenpark hebben wij ook een groot netwerk van collega-kraanbedrijven in. Daarmee regelen we altijd en overal een betrouwbare kraan. Vanzelfsprekend is de kraan bemand door een deskundige en gecertificeerde machinist.

We verhuren ook al het materieel en het hulpmaterieel dat u nodig heeft om veilig en efficiënt te kunnen werken.

Kom direct in contact om te bespreken welk type kraan uw probleem oplost

 

Weten welke hijskraan geschikt is voor uw uitdaging?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Cees: 0342-453712 of mail naar planning@vanginkelbv.nl.

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Kranen 20 tot 80 meter huren

Moet u zware lasten verzetten? Wij voorzien u van een betrouwbare oplossing! Dankzij ons brede assortiment aan heftrucks, verreikers, telescoopkranen en torenkranen hebben we voor elke last de juiste machine!

Bij ons kunt u telescoopkranen huren vanaf 40 tons, en torenkranen vanaf 33 meter vlucht. Wij staan op bouwplaatsen door heel Nederland, maar ook voor compact werk in de stad kunt u bij ons terecht.

Hijskranen in heel Nederland beschikbaar

Met meer dan 15 jaar ervaring in de verhuurbranche zijn we door heel Nederland te vinden. Zo staan we in Veenendaal, Ede, Harderwijk, ArnhemUtrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen, Uddel Tiel, en uiteraard Barneveld. Ook in grote steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zijn we vaak te vinden.

Kosten voor huren van hijskraan

Laat via het contactformulier weten voor welk probleem u een passende kraannodig hebt en wij helpen u met een passend advies voor een eerlijke prijs.

Kom direct in contact voor een professionele oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.