Wij verhuren de volgende Kranen:

Kraan huren

Wilt u een kraan huren? Voor elk type hijsklus kunnen wij een speciaal aanbevolen kraan voor u regelen. Naast ons eigen kranenpark hebben wij ook een groot netwerk van collega-kraanbedrijven. Daarmee regelen we altijd en overal een betrouwbare kraan. Vanzelfsprekend is de kraan bemand door een deskundige en gecertificeerde machinist.

We verhuren ook al het materieel en het hulpmaterieel dat u nodig heeft om veilig en efficiënt te kunnen werken.

 

Weten welke hijskraan geschikt is voor uw uitdaging?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Jan: 0342-784201 of mail naar: kranen@vanginkelbv.nl.

 

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Huur een kraan

Moet u één of meerdere zware lasten verzetten? Wellicht is een kraan huren een goede optie voor u! Vooral voor het verplaatsen van een last of naar een grote afstand of hoogte is een hijskraan vaak een uitkomst.

Welke kraan moet ik huren?

Bij Van Ginkel BV is een ruim aanbod kranen voor u als klant, zo heeft u een ruime keuze uit verschillende torenkranen, telescoopkranen en compactkranen, maar welke kraan heeft u nou precies nodig?

Wanneer een mobiele torenkraan huren?

Mobiele torenkranen hebben als grote voordeel dat ze een groot bereik hebben in compacte ruimtes door hun uitklapbare torenstructuur. Bovendien zijn deze kranen door dat ze een wielonderstel hebben en de weg op mogen in heel Nederland snel op locatie.

Wanneer een mobiele telescoopkraan huren?

Mobiele telescoopkranen zijn erg sterk, vooral op korte afstand kunnen deze krachtpatsers ontzettend veel gewicht tillen. Heeft u een zware last? Huur dan een telescoopkraan. Bovendien zijn deze kranen door heel Nederland snel inzetbaar doordat ze zijn toegelaten op de openbare weg.

Wanneer een rups telescoopkraan huren?

Moet u snel kunnen maneuvreren en veel hijswerk verrichten op een bouwplaats met een niet verharde ondergrond? Huur dan een rupstelescoopkraan, de ideale kraan voor u! Door het rupsonderstel rupst deze kraan moeiteloos van de ene naar de andere kant van de bouwplaats.

Wanneer een compactkraan huren?

Wilt u hijsen maar heeft u maar beperkte ruimte? Wellicht is een compactkraan huren voor u een goede oplossing! Deze kleine krachtpatsers kunnen maneuvreren in kleine ruimtes en omdat ze elektrisch zijn, veroorzaken ze geen geluids- en rookoverlast. Neem voor meer informatie gerust een kijkje op onze pagina “compactkraan huren

Kraan huren bij u in de buurt?

Wist u dat wij ook kranen bij u in de buurt leveren? Wij verhuren onze kranen door heel Nederland. Zo kunt u kranen huren in steden als Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn , Amersfoort en Barneveld. U kunt letterlijk overal bij ons terecht!

Kom direct in contact voor een professionele oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Kraan huren als particulier

Bij ons kunt u ook een kraan huren als particulier. De kranen zijn ook te huur inclusief machinist en transport naar locatie. Zo wordt u van alle gemakken voorzien. Kom in contact voor advies over de juiste hijskraan voor uw uitdaging.