Wij verhuren het volgende Kranen

Kraanverhuur

Voor elk type hijsklus kunnen wij iets voor u regelen. Naast ons eigen kranenpark zetten we ook ons netwerk van collega-kraanbedrijven in. Zo kunnen we altijd en overal de juiste kraan regelen. Vanzelfsprekend is de kraan bemand door een deskundige en gecertificeerde machinist.
Al het materieel en het hulpmaterieel dat u nodig heeft om veilig en goed te kunnen werken, verhuren we ook.

 

 

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Cees: 0342-453712 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Kranen huren in heel Nederland

Moet u zware lasten verzetten? Wij kunnen u van een oplossing voorzien! Dankzij ons gevarieerde assortiment van heftrucks, verreikers, telescoopkranen en torenkranen, hebben we voor elke last de juiste machine!

Bij ons kunt u telescoopkranen huren vanaf 40 tons, en torenkranen vanaf 33 meter vlucht. Wij staan op bouwplaatsen door heel Nederland, maar ook voor compact werk in de stad kunt u bij ons terecht.

Met een ruime 15 jaar ervaring in de verhuurbranche zijn we op steeds meer plaatsen in Nederland te vinden. Zo zijn we veel te vinden in Veenendaal, Ede, Harderwijk, ArnhemUtrecht, Amersfoort, Apeldoorn, Nijmegen, Uddel Tiel, en uiteraard Barneveld. Ook in grote steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam zijn we steeds vaker te vinden.