Glasbewassing

Op zoek naar professioneel materiaal voor glasbewassing? Je huurt het eenvoudig en snel bij Van Ginkel BV. Alles wat je nodig hebt voor efficiënte glasbewassing onder één dak. Van tuckerpoles tot hoogwerkers en van kranen tot veiligheidsgordels. Ook handig voor het reinigen van zonnepanelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Op zoek naar professioneel materiaal voor glasbewassing?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Remco: 0342-784202 of neem contact met ons op.

  • Alles voor de professionele glazenwasser
  • Veilig en efficiënt op hoogte
  • Snel en flexibel
  • Geleverd in heel Nederland

Hoogwaardig Glasbewassingsmateriaal

Bij Van Ginkel BV snappen we dat jij als glazenwasser betrouwbare uitrusting nodig hebt voor een geslaagde klus. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan topkwaliteit apparatuur voor je klaarstaan om te huren. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste spullen om je werk perfect uit te voeren.

Tuckerpole huren

Speciaal voor de glazenwassers hebben wij twee Tuckerpoles in ons verhuurassortiment. Deze innovatieve tool stelt jou in staat om zelfs de meest moeilijk bereikbare ramen efficiënt schoon te maken. Ontworpen met het oog op gebruiksgemak en prestaties, maakt de Tuckerpole elke glasbewassingstaak tot een fluitje van een cent. Met de Tuckerpole in je uitrusting til je jouw glasbewassing naar een nieuw niveau.

Hoogwerkers voor glazenwassers

Voor de glasbewassingstaken op grote hoogte, hebben wij een uitgebreid assortiment aan betrouwbare en veilige hoogwerkers en spinhoogwerkers. Onze hoogwerkers zijn uitstekend onderhouden en getest op veiligheid, zodat jij met een gerust hart de lucht in kan. Of je nu een bedrijfspand moet wassen of de bovenverdieping van een herenhuis, onze hoogwerkers helpen je om de klus veilig en effectief te klaren.

Huur een kraan met werkbak

Voor de meer uitdagende klussen waarbij een standaard hoogwerker niet voldoet, kun je bij ons terecht voor een kraan met een werkbak. Een kraan met werkbak helpt jou bij het veilig en effectief bereiken van de meest uitdagende hoogtes.

Veiligheid voorop met onze hulpmiddelen

We weten dat werken op hoogte risico’s met zich meebrengt. Daarom omvat ons verhuurassortiment een uitgebreide selectie van essentiële veiligheidsaccessoires, zoals veiligheidsgordels. Deze hulpmiddelen bieden jou maximale bescherming, zodat je met een gerust hart elke glasbewassingstaak aan kan.

Voor het reinigen van Zonnepanelen

Zonnepanelen reinigen? Ook daar hebben we bij Van Ginkel BV aan gedacht. Onze materialen zijn ook uiterst geschikt voor het reinigen van zonnepanelen. Een regelmatige reiniging van zonnepanelen is essentieel om hun levensduur te verlengen en hun efficiëntie te optimaliseren, en met ons materiaal zijn jouw zonnepanelen in no-time weer stralend schoon!

Hoogwerkers voor glazenwassers

Persoonlijk advies

Kortom, Van Ginkel BV is dé plek voor jouw volgende glasbewassingsklus. We hebben alles wat jij nodig hebt om jouw glasbewassingsklus tot een succes te maken. Laat ons weten wat we voor jou kunnen betekenen!