Wij verhuren de volgende hoogwerkers

Hoogwerker huren

Wil je een betrouwbare hoogwerker huren? Bij ons kun je een hoogwerker huren tegen scherpe tarieven. Wij hebben een ruim assortiment hoogwerkers beschikbaar, zodat je altijd de juiste machine kunt vinden voor jouw klus. Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste hoogwerker voor jouw behoefte. Dus, als u een hoogwerker wilt huren, neem dan gerust contact met ons op en wij staan klaar om je te helpen.

Meer informatie over onze hoogwerkers en huren bij Van Ginkel

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat.

Bel met Remco: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Materiaal onder eigen onderhoud
  • Specialist in hoogwerkers
  • Groot assortiment
  • Concurrerende prijzen

Hoogwerker huren bij Van Ginkel

Wil je op hoogte werken en ben je op zoek naar een betrouwbare oplossing? Wij adviseren je graag over welke hoogwerker het beste bij jouw uitdaging past.

In ons assortiment vindt je een ruim aanbod schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers, spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, aanhangerhoogwerkers en autohoogwerkers.

Of je nu een particuliere of zakelijke huurder bent, een hoogwerker huren doe je bij Van Ginkel. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn actief in heel Nederland, van Barneveld, Ede en Veenendaal tot aan grote steden als Den Haag, Amsterdam en Rotterdam.

Kom in contact voor een betrouwbare oplossing

Vul jouw gegevens in als je wilt weten welk type kraan bij jouw uitdaging past. Wij voorzien je graag van persoonlijk advies.

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Het is belangrijk om de juiste hoogwerker te kiezen voor jouw specifieke situatie. Denk hierbij aan de locatie van gebruik (binnen of buiten, verhard of ruw terrein), de hoogte die je moet bereiken en het type klus dat je wilt uitvoeren. Bij ons heb je keuze uit diverse soorten hoogwerkers, zoals schaarhoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, spinhoogwerkers, hefmasthoogwerkers, knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers, met afmetingen variërend van 5 tot meer dan 50 meter.

Knikarmhoogwerker huren

De knikarmhoogwerker is zeer flexibel en kan zelfs op lastig bereikbare plekken werken. Bovendien kun je met deze hoogwerker werken tot ruim 40 meter hoogte. Een perfecte oplossing voor verschillende klussen. Bij ons kun je terecht voor knikarmhoogwerkers in afmetingen tussen de 14 en 43 meter.

Schaarhoogwerker huren

Als je bijvoorbeeld een systeemplafond moet plaatsen, elektra moet installeren of een plafond moet schilderen, dan is de schaarhoogwerker de beste optie. Dit type hoogwerker wordt veel gebruikt door installateurs en schilders, vooral voor binnenwerk is de elektrische schaarhoogwerker ideaal. Het grote platform biedt stabiliteit en efficiëntie tijdens het werk. Een schaarhoogwerker huur je van 5,5 tot 18 meter hoogte.

Aanhangerhoogwerker huren

Een aanhangerhoogwerker is een hoogwerker op een aanhanger die je eenvoudig vervoert achter jouw auto met trekhaak. Hierdoor kun je gemakkelijk naar jouw klus(sen) rijden. Eenmaal aangekomen, kun je de hoogwerker van de trekhaak afkoppelen en afstempelen, zodat hij stabiel staat en je veilig kunt werken. Deze hoogwerker kan zowel op diesel als elektrisch draaien.

Aanhangerhoogwerker 30 Meter

Hefmasthoogwerker huren

Als je hoogtes tot 12 meter moet bereiken, dan is de hefmasthoogwerker de ideale oplossing. Deze hoogwerker is verkrijgbaar op banden en rupsbanden en biedt stabiliteit en veiligheid op hoogte.

Hefmasthoogwerker 10 Meter

Spinhoogwerker huren

De spinhoogwerker is een lichtgewicht en compacte hoogwerker met rupsbanden, waardoor deze gemakkelijk te gebruiken is op oneffen ondergronden. Bovendien kan deze hoogwerker zowel elektrisch als op diesel worden gebruikt, zodat je zowel binnen als buiten kunt werken. Het grote werkoppervlak biedt veel ruimte om efficiënt te kunnen werken.

Spinhoogwerker 17 Meter

Telescoophoogwerker huren

De telescoophoogwerker is bekend om zijn grote bereik en veelzijdigheid. Je kunt telescoophoogwerkers huren met een werkhoogte van 9-57 meter. Er zijn drie verschillende soorten telescoophoogwerkers beschikbaar: op banden, op rupsen en op semi-rupsen. Hierdoor is er altijd een geschikte oplossing voor jouw klus op hoogte. Neem gerust contact op als je advies nodig hebt bij het kiezen van de juiste hoogwerker.

Hoogwerker 16 meter telescoop banden genie s45 van ginkel bv

Autohoogwerker huren

Ben je schilder, hovenier of glazenwasser en op zoek naar een flexibele hoogwerker? Dan is de autohoogwerker de perfecte oplossing. Met dit type hoogwerker kun je gemakkelijk en veilig op hoogte werken op verschillende locaties. Je kunt zelfs samen met een collega in de korf staan en zo nog efficiënter te werk gaan. Houd er wel rekening mee dat je een rijbewijs B nodig hebt voor deze hoogwerker.

Autohoogwerker 22,5 Meter

Smalle hoogwerker huren

Ben je op zoek naar een smalle hoogwerker? Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is een andere hoogwerker ideaal. Met een smalle hoogwerker kom je eenvoudig op lastig bereikbare plaatsen. Ook is deze relatief kleine hoogwerker ideaal voor particulieren die de hoogwerker thuis willen gebruiken. Kom in contact voor vrijblijvend advies.

 

Hoogwerker huren particulier

Als je als particulier op zoek bent naar een hoogwerker om te huren, dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben altijd de juiste hoogwerker voor jouw situatie.

Wij begrijpen dat het huren van een hoogwerker voor jou een lastige beslissing is. Daarom bieden wij jou een uitgebreid assortiment aan hoogwerkers van verschillende groottes en hoogtes. Zo hebben wij hoogwerkers die geschikt zijn voor het werken op grote hoogtes, maar ook voor klussen aan een plafond of de dakgoot.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een hoogwerker inclusief machinist te huren. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het bedienen van de hoogwerker en kun je je volledig focussen op je klus.

Wij zorgen ervoor dat de hoogwerker bij jou op locatie wordt gebracht en weer wordt opgehaald op het moment dat het jou uitkomt. Zo ben je altijd flexibel en kun je zelf bepalen wanneer je de hoogwerker nodig hebt.

Kortom, bij ons kun je terecht voor het huren van een hoogwerker voor elke klus. Van particuliere klussen tot grootschalige projecten, wij hebben de juiste hoogwerker voor jou. En met onze uitgebreide service en flexibiliteit ben je verzekerd van een prettige en efficiënte ervaring. Neem gerust contact met ons op, we denken graag met je mee!

Wat kost een hoogwerker huren?

Als jij op zoek bent naar een hoogwerker, dan begrijpen wij dat het kiezen van het juiste type hoogwerker een belangrijke overweging is. Verschillende hoogwerkers hebben namelijk verschillende reikwijdtes en functies, afhankelijk van de klus die jij wilt uitvoeren.

Daarom staan wij altijd klaar om met jou mee te denken over welk type hoogwerker het beste bij jouw specifieke situatie past.

Wanneer jij contact met ons opneemt, zullen wij je adviseren over de verschillende mogelijkheden en de prijs van de hoogwerker inclusief het vervoer. Onze tarieven zijn altijd passend en transparant, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat.

Bel met Remco: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Materiaal onder eigen onderhoud
  • Specialist in hoogwerkers
  • Groot assortiment
  • Concurrerende prijzen