Wij verhuren de volgende Hoogwerkers

Hoogwerker huren?

Wil jij een hoogwerker huren om veilig en efficiënt te werken op hoogte? Met een betrouwbare hoogwerker van Van Ginkel is een scherp tarief en uitstekende service verzekerd. Voor elke uitdaging hebben wij een passende bouwmachine. Profiteer van échte service door specialisten. Weet u niet welke hoogwerker geschikt is voor uw uitdaging? Kom in contact, we helpen u graag.

Assortiment hoogwerkers

 • Filter op
 • Toon alles
 • Hoogwerkers
 • Telescoophoogwerker banden
 • Telescoophoogwerker rups
 • Telescoophoogwerker semirups
 • Autohoogwerkers
 • Aanhangerhoogwerker
 • Telescoophoogwerkers banden
 • Telescoophoogwerkers rups
 • Telescoophoogwerkers Traxx
 • Schaarhoogwerker Ruw terrein
 • Schaarhoogwerker elektrisch
 • Knikarmhoogwerkers
 • Spinhoogwerkers
 • Hefmasthoogwerker elektrisch

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Bart: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

 • Materiaal onder eigen onderhoud
 • Specialist in hoogwerkers
 • Groot assortiment
 • Concurrerende prijzen

Hoogwerkers huren in alle soorten en maten

Bij ons kunt u hoogwerkers huren in alle soorten en maten: schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers, spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, autohoogwerkers etc.

Kom in contact voor een betrouwbare oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Waarom een hoogwerker huren?

Uiteindelijk heeft elke soort hoogwerker 1 gezamelijk doel, namelijk zorgen dat u en/of uw personeel veilig op hoogte kunnen werken. In veel gevallen is het verplicht om met een hoogwerker te werken en om gezekerd te zijn.

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Is de hoogwerker nodig op locatie of op eigen terrein? Is de ondergrond verhard of is het ruw terrein? Wordt de hoogwerker binnen of buiten gebruikt? Huurt u particulier of zakelijk? Dit alles heeft invloed op welke hoogwerker het beste bij u past.

Waarom huren bij Van Ginkel BV?

Met vele jaren ervaring in de verhuurbranche heeft Van Ginkel BV zich in heel de regio Midden Nederland, en ondertussen zelfs heel Nederland verspreid. Zo zijn we veel actief in plaatsen als Ede, Veenendaal, Arnhem, Utrecht, Apeldoorn, Harderwijk, Amersfoort, Nijmegen, Tiel, Uddel en uiteraard Barneveld.

Ook buiten onze regio word onze naam steeds vaker genoemd. Zo zijn we actief in grote steden als Den Haag, Amsterdam, en Rotterdam.

Hoogwerker 10 meter

Hoogwerkers rondom de 10 meter zijn schaarhoogwerkers. Met een schaarhoogwerker zijn onderhoudsklussen aan gebouwen gemakkelijk en veilig uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, het wassen van de ramen of montage aan een hoog plafond. Afhankelijk van de klus is een hoogwerker van 5,5 tot 14 meter ideaal. Wil jij een schaarhoogwerker huren?

Ook heb je keuze voor een hefmasthoogwerker. Een hefmasthoogwerker is flexibeler ten opzichte van een schaarhoogwerker. Deze hoogwerker kan namelijk omghoog bewegen maar ook om de as draaien. Wil jij een hefmasthoogwerker huren?

Hoogwerker 12 meter

Hoogwerkers rondom de 12 meter heb je keuze uit de volgende type hoogwerkers: schaarhoogwerker, aanhangerhoogwerker, spinhoogwerker, hefmasthoogwerker, knikarmhoogwerker en telescoophoogwerker.

Een schaarhoogwerker wordt voornamelijk gebruikt voor onderhoudsklussen waarbij je verticaal bewegen wensbaar is. Wil je een aanhangerhoogwerker huren? Deze hoogwerker wordt gebruikt voor achter een auto. Een spinhoogwerker huren is zeer flexibel en kan zowel horizontaal als verticaal bewegen. De spinhoogwerker wordt vaak aangeschaft om werkzaamheden in smalle ruimtes, zoals magazijnen of zwembaden uit te voeren. Eventueel verkrijgbaar op rupsbanden.

Ook hefmasthoogwerkers zijn flexibel en daardoor ideaal voor lastig bereikbare locaties. Wil je een hefmasthoogwerker huren? Van Ginkel heeft verschillende afmetingen tussen de 6 en 12 meter.

De knikarmhoogwerker is beschikbaar in afmetingen tussen de 14 en 43 meter. Een knikarmhoogwerker is ideaal voor grote hoogtes en flexibiliteit. Wil je een knikarmhoogwerker huren? Kom in contact met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.

Tot slot heb je ook een telescoophoogwerker. Een telescoophoogwerker huren is ideaal voor flexible klussen. Ook vele afmetingen met rupsbanden voor stabiliteit op slecht begaanbare grond. De ideale hoogwerker voor constructiewerkzaamheden en gemakkelijk te positioneren.

Hoogwerker 25 meter

Hoogwerkers rondom de 25 meter heb je keuze uit alle type hoogwerkers. Per type gelden dezelfde voordelen als bij de hoogwerkers van 12 meter.

Hoogwerker 30 meter

Bij hoogwerkers huren rondom de 30 meter heb je keuze uit: schaarhoogwerkers, aanhanger hoogwerkers, spinhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers.

Hoogwerker 40 meter

Bij een hoogwerker 40 meter heb je keuze uit een telescoophoogwerker en een knikarmhoogwerker. Beide zijn flexibel en eventueel met rupsbanden verkrijgbaar.

Hoogwerker 50 meter

Wil je echt de hoogte in? Ga dan voor een telescoophoogwerker. De telescoophoogwerker gaat tot maarliefst 57 meter!

Smalle hoogwerker huren

Ben je op zoek naar een smalle hoogwerker? Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is een andere hoogwerker ideaal. Met een smalle hoogwerker kom je eenvoudig op lastig bereikbare plaatsen. Ook is deze relatief kleine hoogwerker ideaal voor particulieren die de hoogwerker thuis willen gebruiken. Kom in contact voor vrijblijvend advies.

Verschillende type hoogwerkers

Er zijn diverse type hoogwerkers. Afhankelijk van jouw klus is een bepaald type hoogwerker geschikt. Op zoek naar een ander type hoogwerker? Neem contact op. We zoeken dan samen naar een geschikte hoogwerker.

Aanhangerhoogwerker

Een aanhangerhoogwerker is een hoogwerker op een autotrailerchassis. De machine koppelt u aan de auto met een trekhaak. Vervolgens rijdt u met de hoogwerker achter de auto naar uw klus(sen).

Eenmaal aangekomen koppelt u de hoogwerker van de trekhaak af, en stempelt u de hoogwerker af, zodat hij waterpas staat en u aan het werk kan gaan. De hoogwerker kan zowel elektrisch als op diesel draaien.

Autohoogwerker

Bent u schilder? Hovenier? Of glazenwasser? Dan is een autohoogwerker ideaal. Met dit type hoogwerker ben je flexibel qua locatie en werkt u eenvoudig en veilig op hoogte. Het is ook mogelijk om samen met een collega in de korf te staan en zo nog efficiënter te werk te gaan. Voor deze hoogwerker heeft u een rijbewijs B nodig.

Hefmasthoogwerker

De hefmasthoogwerker is zowel op banden als op rupsbanden verkrijgbaar. Een ideale hoogwerker voor hoogtes tot 12 meter.

Knikarmhoogwerker

Een knikarmhoogwerker is een zeer flexibele hoogwerker. Hierdoor kunt u ook eenvoudig op lastig bereikbare plekken werken. Bovendien werk je met deze hoogwerker tot ruim 40 meter hoog!

Schaarhoogwerker

Een systeemplafond aanbrengen? Elektra installeren? Of het plafond schilderen? Dan is een schaarhoogwerker ideaal. Dit type hoogwerker wordt dan ook veel gebruikt door installateurs en schilders. Voor binnenwerk is de elektrische schaarhoogwerker ideaal. Met het grote platform staat stabiel en kunt u efficiënt te werk gaan.

Spinhoogwerker

Het voordeel van een spinhoogwerker is dat deze rupsbanden heeft. Hierdoor is de hoogwerker gemakkelijk te gebruiken op oneffen ondergronden. Ook is de hoogwerker licht van gewicht en kan deze op moeilijk bereikbare plekken komen. De voordelen van een spinhoogwerker zijn:

 • Compacte hoogwerker
 • Elektrisch en diesel (dus voor binnen en buiten)
 • Rupsbanden voor ruwe ondergrond
 • Groot werkoppervlak

Telescoophoogwerker

Een telescoophoogwerker is een hoogwerker met een uitschuifbare “telescopische” mast. Deze hoogwerkers staan bekend om hun grote bereik, en hun veelzijdigheid. Zo kan u telescoophoogwerkers van 9-57 meter werkhoogte huren. Er zijn drie type telescoophoogwerkers: op banden, op rupsen en op semi-rupsen.

Hoogwerker huren als particulier

Bij ons kunt u ook terecht als particulier. We brengen de hoogwerker naar locatie en u kunt eventueel ook een hoogwerker inclusief machinist huren zodat u van alle gemakken wordt voorzien.

Wat kost een hoogwerker huren?

Uiteraard verschilt dit per type hoogwerker en de reikwijdte van de hoogwerker. Als u contact opneemt denken we met u mee over het juiste type en een passende prijs inclusief vervoer.

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van uw uitdaging. Een van onze specialisten adviseert u graag. Kom in contact