Wij verhuren de volgende Hoogwerkers in Amsterdam

Hoogwerker huren Amsterdam

Wil jij een hoogwerker huren in Amersterdam om veilig en efficiënt te werken op hoogte? Met een betrouwbare hoogwerker van Van Ginkel is een scherp tarief en uitstekende service verzekerd. Voor elke uitdaging hebben wij een passende hoogwerker, eventueel te huren met machinist. Profiteer van échte service door specialisten. Weet u niet welke hoogwerker geschikt is voor uw uitdaging? Kom in contact, we helpen u graag.

Assortiment hoogwerkers in Amsterdam

 • Filter op
 • Toon alles
 • Telescoophoogwerkers banden
 • Telescoophoogwerkers rups
 • Telescoophoogwerkers Traxx
 • Telescoophoogwerker banden
 • Telescoophoogwerker rups
 • Telescoophoogwerker semirups
 • Schaarhoogwerker Ruw terrein
 • Schaarhoogwerker elektrisch
 • Knikarmhoogwerkers
 • Spinhoogwerkers
 • Hefmasthoogwerker elektrisch
 • Autohoogwerkers
 • Aanhangerhoogwerker

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Bart: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

 • Materiaal onder eigen onderhoud
 • Specialist in hoogwerkers
 • Groot assortiment
 • Concurrerende prijzen

Hoogwerkers huren in alle soorten en maten

Bij ons kunt u hoogwerkers huren in alle soorten en maten: schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers, spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, autohoogwerkers etc. etc.

Waarom een hoogwerker huren?

Uiteindelijk heeft elke soort hoogwerker 1 gezamelijk doel, namelijk zorgen dat u en/of uw personeel veilig op hoogte kunnen werken. In veel gevallen is het verplicht om met een hoogwerker te werken en om gezekerd te zijn.

Welke hoogwerker heb ik nodig?

Is de hoogwerker nodig op locatie of op eigen terrein? Is de ondergrond verhard of is het ruw terrein? Wordt de hoogwerker binnen of buiten gebruikt? Huurt u particulier of zakelijk? Dit alles heeft invloed op welke hoogwerker het beste bij u past.

Hoogwerker 10 meter

Hoogwerkers rondom de 10 meter zijn schaarhoogwerkers. Met een schaarhoogwerker zijn onderhoudsklussen aan gebouwen gemakkelijk en veilig uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, het wassen van de ramen of montage aan een hoog plafond. Afhankelijk van de klus is een hoogwerker van 5,5 tot 14 meter ideaal. Wil jij een schaarhoogwerker huren?

Ook heb je keuze voor een hefmasthoogwerker. Een hefmasthoogwerker is flexibeler ten opzichte van een schaarhoogwerker. Deze hoogwerker kan namelijk omghoog bewegen maar ook om de as draaien. Wil jij een hefmasthoogwerker huren?

Hoogwerker 12 meter

Hoogwerkers rondom de 12 meter heb je keuze uit de volgende type hoogwerkers: schaarhoogwerker, aanhangerhoogwerker, spinhoogwerker, hefmasthoogwerker, knikarmhoogwerker en telescoophoogwerker.

Een schaarhoogwerker wordt voornamelijk gebruikt voor onderhoudsklussen waarbij je verticaal bewegen wensbaar is. Wil je een aanhangerhoogwerker huren? Deze hoogwerker wordt gebruikt voor achter een auto. Een spinhoogwerker huren is zeer flexibel en kan zowel horizontaal als verticaal bewegen. De spinhoogwerker wordt vaak aangeschaft om werkzaamheden in smalle ruimtes, zoals magazijnen of zwembaden uit te voeren. Eventueel verkrijgbaar op rupsbanden.

Ook hefmasthoogwerkers zijn flexibel en daardoor ideaal voor lastig bereikbare locaties. Wil je een hefmasthoogwerker huren? Van Ginkel heeft verschillende afmetingen tussen de 6 en 12 meter.

De knikarmhoogwerker is beschikbaar in afmetingen tussen de 14 en 43 meter. Een knikarmhoogwerker is ideaal voor grote hoogtes en flexibiliteit. Wil je een knikarmhoogwerker huren? Kom in contact met een van onze specialisten voor persoonlijk advies.

Tot slot heb je ook een telescoophoogwerker. Een telescoophoogwerker huren is ideaal voor flexible klussen. Ook vele afmetingen met rupsbanden voor stabiliteit op slecht begaanbare grond. De ideale hoogwerker voor constructiewerkzaamheden en gemakkelijk te positioneren.

Hoogwerker 25 meter

Hoogwerkers rondom de 25 meter heb je keuze uit alle type hoogwerkers. Per type gelden dezelfde voordelen als bij de hoogwerkers van 12 meter.

Hoogwerker 30 meter

Bij hoogwerkers huren rondom de 30 meter heb je keuze uit: schaarhoogwerkers, aanhanger hoogwerkers, spinhoogwerkers, knikarmhoogwerkers en telescoophoogwerkers.

Hoogwerker 40 meter

Bij een hoogwerker 40 meter heb je keuze uit een telescoophoogwerker en een knikarmhoogwerker. Beide zijn flexibel en eventueel met rupsbanden verkrijgbaar.

Hoogwerker 50 meter

Wil je echt de hoogte in? Ga dan voor een telescoophoogwerker. De telescoophoogwerker gaat tot maarliefst 57 meter!

Smalle hoogwerker huren Amsterdam

Ben je op zoek naar een smalle hoogwerker? Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie is een smalle hoogwerker ideaal om op moeilijk bereikbare plekken te komen. Kom in contact voor vrijblijvend advies.

Prijs op maat

Bij ons profiteert u van één prijs voor het huren en het transport van de hoogwerker. We zijn flexibel en denken graag met u mee voor een passende oplossing.