Hoeflon kraan huren

Bent u op zoek naar een Hoeflon kraan? De elektrische minihijskranen van Hoeflon bieden de ultieme oplossing in moeilijk bereikbare situaties, zowel binnen als buiten. Bij Van Ginkel huurt u eenvoudig de Hoeflon C1, Hoeflon C6, Hoeflon C10 en Hoeflon C30. Bezorgd door heel Nederland, met óf zonder machinist!

Bent u benieuwd welke Hoeflon kraan past bij uw situatie? Neem direct contact op voor vakkundig vrijblijvend advies!

Welke kraan is geschikt voor uw kleinere hijsklus?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Jan: 0342-784201 of vul het contactformulier in.

  • Dé oplossing voor de kleinere hijsklussen
  • Uitgebreid assortiment Hoeflon kranen
  • Bemand of onbemand
  • Snel en flexibel
  • Geleverd in heel Nederland

Hoeflon huren bij Van Ginkel

Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw kleinere hijs- en hefwerkzaamheden in Nederland? Dan bent u bij Van Ginkel aan het juiste adres! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan compactkranen van Hoeflon, bij uitstek de beste kranen voor het uitvoeren van diverse kleine hijsklussen op verschillende locaties in Nederland.

De compactkranen van Hoeflon zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden regelmatig door ons gecontroleerd en onderhouden zodat ze altijd in topconditie zijn. Zo bent u verzekerd van betrouwbaar en veilig materieel, dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Ons team van deskundige medewerkers voorziet u graag van het beste advies en stat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo heeft u altijd de juiste compactkraan voor uw specifieke hijsklussen.

Wij begrijpen dat tijd en efficiëntie essentieel zijn voor een succesvolle uitvoering van uw project. Daarom leveren wij de door u gekozen Hoeflon kraan snel en flexibel op locatie, waar en wanneer u dat wilt.

Dus, wilt u een compactkraan huren in Nederland? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie en advies op maat. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw hijs- en hefwerkzaamheden.

Direct contact met een van onze specialisten

Een Hoeflon compactkraan voor iedere klus

Van Ginkel B.V. is uw specialist op het gebied van Hoeflon kranen. Deze minihijskranen zijn uiterst geschikt voor werkzaamheden in slecht bereikbare situaties. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van glas en stalen balken. Ideaal wanneer u niet uit de voeten komt met een heftruck, verreiker of kraan.

Een Hoeflon kraan is elektrisch en dus duurzaam en stil in gebruik. De besturing is uiterst nauwkeurig met een radiografische afstandsbediening en geavanceerde elektronica.

Dus of u nu op zoek bent naar een compactkraan voor het hijsen van zware materialen op een bouwplaats, of voor het verrichten van precisiewerk op een moeilijk bereikbare locatie, Van Ginkel heeft altijd een geschikte oplossing voor uw klus. Wij bieden bovendien scherpe tarieven en heldere huurvoorwaarden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Neem direct contact met ons op

Een Hoeflon kraan kopen

Wilt u een Hoeflon kraan kopen? Bij Van Ginkel bent u aan het juiste adres voor het aanschaffen van zowel nieuwe als gebruikte Hoeflon kranen.

Wanneer u overweegt om een Hoeflon kraan te kopen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare en deskundige leverancier die u kan voorzien van de juiste informatie en service. Onze korte lijnen met leveranciers zorgen ervoor dat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Daarnaast bieden we uitstekende service en onderhoud aan uw Hoeflon kraan. Wij hechten veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid en streven ernaar om onze klanten altijd de beste service te bieden. Bij ons kunt u dan ook rekenen op uitstekende garantievoorwaarden en de mogelijkheid tot service en onderhoud aan uw Hoeflon kraan.

Wij begrijpen dat de aanschaf van een kraan een belangrijke investering is, en daarom staan onze deskundige medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. Of u nu op zoek bent naar een compacte kraan voor het uitvoeren van precisiewerk op een moeilijk bereikbare locatie, of naar een krachtige kraan voor het hijsen van zware materialen op een bouwplaats, bij ons vindt u altijd een geschikte oplossing voor uw specifieke klus.

Meer informatie over alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

De verschillende Hoeflon compactkranen

Bij Van Ginkel begrijpen we dat elke klus uniek is en specifieke vereisten heeft. Daarom bieden we bij Van Ginkel verschillende Hoeflon compactkranen aan om aan uw behoeften te voldoen. Onze modulaire en schaalbare Hoeflon compactkranen bieden de perfecte oplossing voor elke situatie.

Hoeflon C1

De Hoeflon C1 minikraan is de kleinste en meest veelzijdige compactkraan. Dankzij zijn compacte formaat en licht gewicht, is de C1e in staat om op de meest moeilijk bereikbare plaatsen te komen, zoals daken, kelders, verdiepingen of ruimtes met beperkte toegang.

Hoeflon C6

De Hoeflon C6 minikraan is de compacte alleskunner met een hijscapaciteit van maximaal 3000 kg en een maximale hoogte van 17 meter. Met verdraaibare stempelpoten staat de kraan altijd stabiel en kan hij meer tillen dan zijn eigen gewicht.

Hoeflon C10

De Hoeflon C10 is een compacte minikraan die tot 4 ton kan hijsen terwijl het zelf nog geen 5 ton weegt. De C10 is slechts 80 cm breed, past door elke deur en heeft een maximale hijshoogte van 22 meter. Met verdraaibare stempelpoten staat de Hoeflon C10 altijd stabiel.

Hoeflon C30

De Hoeflon C30 is de compacte krachtpatser met hijscapaciteit tot 9000 kg en hijshoogte van 14.5 meter. De Hoeflon C30 past door een dubbele deur en is volledig elektrisch, dit maakt hem geschikt voor hijsklussen binnen panden.

Persoonlijk advies

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type compactkraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.