Heftruck huren?

Op zoek naar een heftruck die u kunt huren? Naast kranen en hoogwerkers hebben wij ook een wagenpark met heftrucks. Als onze heftrucks zijn voor zowel bedrijven als particulieren te huur. Weet u niet precies welke heftruck bij uw uitdaging past? Kom in contact met een van onze specialisten voor advies op maat. De hieronder genoemde prijzen zijn exclusief BTW & eventueel transport.

Heftrucks Huren bij Van Ginkel BV Rental & Sales

Bij Van Ginkel BV in Barneveld kunt u terecht voor het huren en het kopen van een heftruck. Wij zijn specialist in het verplaatsen van zware lasten en kunnen u dan ook altijd de juiste machine aanbevelen. Wij verhuren 1,5 tons tot en met 25 tons heftrucks. Ons assortiment bestaat uit elektrische heftrucks, diesel heftrucks en ruw-terrein heftrucks.

Mocht een heftruck niet de meest praktische machine zijn voor uw klus? Naast heftrucks verhuren wij ook kranen, knikladers, verreikers en hoogwerkers. Moeite bij het vinden van de juiste machine? Neem gerust contact op!

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij in heel Nederland verhuren en transporteren. Zo zijn wij veel actief in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem. Maar ook in de regio Midden-Nederland worden wij veel actief.

Voor elke uitdaging een passende heftruck te huur

We helpen u graag met het vinden van een passende heftruck voor uw uitdaging. Ziet u geen heftruck staan die voldoet aan uw eisen? Kom in contact. Met een groot netwerk aan partner vinden we altijd een geschikte heftruck.

RUW terrein heftruck huren

Een heftruck speciaal voor ongelijke ondergronden. De RUW terrein heftruck gaat geen uitdaging uit de weg. Ideaal voor evenementen, ruwe ondergronden op bouwplaatsen of in het veld.

Elektrische heftruck huren

Juist op zoek naar een compactere heftruck? Ga dan voor een elektrische heftruck. Deze heftruck is zeer geschikt voor binnen werkzaamheden.

Kom direct in contact voor een betrouwbare oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Remco: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Hijsvermogen op maat
  • Op elk terrein
  • Binnen 1 dag starten
  • Schoner en stiller