Heftruck huren?

We kunnen u met meer helpen dan alleen hoogwerkers en kranen. Dit om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Wij bieden heftrucks, aanhangers en hulpmiddelen voor zowel particulieren als bedrijven. De hieronder genoemde prijzen zijn exclusief BTW & eventueel transport.


					

Heftrucks Huren bij Van Ginkel BV Rental & Sales

Bij Van Ginkel BV in Barneveld kunt u terecht voor het huren en het kopen van een heftruck. Wij zijn specialist in het verplaatsen van zware lasten en kunnen u dan ook altijd de juiste machine aanbevelen. Wij verhuren 1,5 tons tot en met 25 tons heftrucks. Ons assortiment bestaat uit elektrische heftrucks, diesel heftrucks en ruw-terrein heftrucks.

Mocht een heftruck niet de meest praktische machine zijn voor uw klus? Naast heftrucks verhuren wij ook kranen, knikladers, verreikers en hoogwerkers. Moeite bij het vinden van de juiste machine? Neem gerust contact op!

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij in heel Nederland verhuren en transporteren. Zo zijn wij veel actief in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem.  Maar ook in de regio Midden-Nederland worden wij steeds vaker actief. Apeldoorn, Amersfoort, Harderwijk, Ede, Barneveld, Veenendaal, Lunteren, Kootwijkerbroek en Harskamp zijn plaatsen waar wij steeds meer te vinden zijn!

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Dirk: 0342-453712 of mail info@vanginkel.nl

  • Hijsvermogen op maat
  • Op elk terrein
  • Binnen 1 dag starten
  • Schoner en stiller