Wij verhuren Telescoophoogwerkers

Genie trax huren?

Wilt u een Genie trax huren? Voor elke klus kunnen wij een betrouwbare hoogwerker adviseren. Een telescoophoogwerker is ideaal voor ongelijke en onverharde ondergronden. Dankzij de stevige wielen is dit type hoogwerker gelijk te verplaatsen. De telescoophoogwerker is ook op rupsbanden verkrijgbaar. Het grote voordeel van een telescoophoogwerker is dat je deze op volle hoogte kunt verrijden. Bekijk ons assortiment aan Genie trax. Kunt u niet vinden wat u zoekt of weet u niet welke hoogwerker het beste bij uw uitdaging past? Kom in contact. We helpen u graag.

Kom direct in contact

Weten welke telescoophoogwerker geschikt is voor jouw project?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Bart: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Materiaal onder eigen onderhoud
  • Specialist in hoogwerkers
  • Groot assortiment
  • Concurrerende prijzen

Kom direct in contact voor een professionele oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Wat is een telescoophoogwerker?

Een telescoophoogwerker is een hoogwerker met een uitschuifbare “telescopische” mast. Deze hoogwerkers staan bekend om hun grote bereik, en hun veelzijdigheid. Zo kan u telescoophoogwerkers  van 9-57 meter werkhoogte huren.

Telescoophoogwerker Genie Trax

Wilt u het beste van de 2 werelden combineren? Huur dan een telescoophoogwerker met een semi-rups onderstel. Door de 4 rupsen is de hoogwerker veel sneller en wendbaarder dan een rupstelescoophoogwerker, en door de grip op de rupsen is de semi-rups toch goed inzetbaar op slecht terrein! ( zie foto hier onder)telescoophoogwerker huren semi rups trax

Voordelig telescoophoogwerker huren

bij van Ginkel BV is er dankzij het brede assortiment voor iedereen de juiste telescoophoogwerker. U kunt 24-6 bij ons terecht en wij zijn voor zowel particulieren als bedrijven een ervaren leverancier. Twijfel geen moment en ervaar de flexibiliteit en het gemak van het huren van een telescoophoogwerker bij Van Ginkel BV zelf! Met ruim 15 jaar ervaring in de verhuurbranche bent u bij ons in goede handen.

Genie trax huren als particulier

De vraag naar telescoophoogwerkers onder particulieren wordt steeds groter. Wilt u die ene grote boom in de tuin snoeien? Bij van Ginkel BV kunt u ook zonder borg, een hoogwerker huren als particulier voor al uw doe-het-zelfklussen.

Genie trax huren als bedrijf

Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden als het om telescoophoogwerkers gaat. Bouwbedrijven en boomverzorgers huren onze telescoophoogwerkers  op regelmatige basis omdat het hen helpt in hun dagelijkse bezigheden. Mocht er een betere optie dan een telescoophoogwerker zijn, dan wordt dat natuurlijk altijd door onze adviseurs aan geraden!

Genie trax huren bij u in de buurt?

Wilt u een telescoophoogwerker huren maar weet u niet of we wel bij u in de buurt leveren? Dan heb ik goed nieuws voor u! Wij verhuren hoogwerkers door heel nederland, zo kunt u hoogwerkers huren in steden als Utrecht, Amersfoort, Ede, Nijmegen, Tiel etc. maar we komen dus ook in dorpen als Uddel en Barneveld. Kortom; u kunt overal bij ons terecht!