Hoeflon compactkraan huren

Moet u in een krappe ruimte lasten verzetten? Dan is een Hoeflon compactkraan huren de oplossing voor u! Wij bezorgen onze Hoeflon minikranen door heel Nederland! Bij ons kunt u kiezen of u een machinist bij de kraan wilt, of dat u de Hoeflon los huurt. We hebben een eigen assortiment Hoeflon compactkranen, bestaande uit de Hoeflon C1, de Hoeflon C6, de Hoeflon C10 en de Hoeflon C30! Wilt u weten welke compactkraan u nodig heeft? U kunt ons altijd om advies vragen!

Weten welke compactkraan geschikt is voor uw klus?

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Jan: 0342-784201 of mail naar kranen@vanginkelbv.nl.

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Huur een compactkraan in heel nederland

Voor bouwplaatsen in heel Nederland kunt u bij ons terecht. Ook voor compacte klussen in fabrieken en bedrijfsruimtes is een Hoeflon compactkraan de aangewezen oplossing. Heeft u een compacte hijsklus waar van u niet weet hoe u die uit moet voeren? Twijfel niet en neem contact op met Van Ginkel BV!

Een Compactkraan voor iedere klus

Of u nou een pallet in uw stelling wilt plaatsen of u serieuze lasten moet verzetten; u heeft een bouwmachine nodig, een verreiker, een heftruck of een kraan. Voor de echte compacte klussen raden wij een Hoeflon kraan aan!

Onze hoeflon compactkranen zijn verkrijgbaar vanaf het kleinste model: De Hoeflon C1. Na de hoeflon C1 komt de Hoeflon C6 en na de Hoeflon C6 komt de Hoeflon C10. Na de hoeflon C10 komt de grootste compactkraan: de Hoeflon C30. Alle Hoeflons zijn hybride of elektrisch en draaien zonder geluidsoverlast is dus geen enkel probleem!

Verhuur en verkoop

Niet alleen voor het huren van een compactkraan kunt u bij ons aankloppen. Ook voor het aanschaffen van een hoeflon compactkraan kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit zowel nieuwe als gebruikte modellen. We verkopen machines op het gebied van bouw als grondverzet en intern transport. We hebben korte lijnen met onze leveranciers, en we kunnen altijd de beste kwaliteit bieden. Onze uitgebreide aftersales service is uitstekend. U kunt altijd bij ons terecht. Bekijk zowel de nieuwe modellen als de occasions.

Nog vragen over het huren van een compactkraan?

Heeft u nog vragen over het huren van een Hoeflon compactkraan? Laat het ons weten! Vul vrijblijvend het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug. We verzorgen ook het onderhoud van uw minikraan. Uw machine weer zo goed als nieuw en helemaal fris. Van Ginkel BV is uw partner voor het huren van Hoeflon compactkranen.

Kom in contact voor een betrouwbare oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type compactkraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.