Tuckerpole

Als het gaat om professionele glasbewassing, is er één tool die een ware revolutie heeft teweeggebracht in de industrie: de Tuckerpole. Bij Van Ginkel BV hebben we dit krachtige instrument voor jou beschikbaar in ons verhuurassortiment.

Huurprijs
Dagprijs €200,-
Weekprijs €700,-

Nu reserveren / Meer informatie

Dagprijs€200,-
Weekprijs€700,-

De Kracht van de Tuckerpole: Een Revolutie in Glasbewassing

De Tuckerpole is niet zomaar een stuk gereedschap; het is een gamechanger. Het stelt jou als glazenwasser in staat om zelfs de meest moeilijk bereikbare ramen met gemak schoon te maken. Hoe werkt dat dan? De Tuckerpole maakt gebruik van telescopische technologie, wat betekent dat je de stok kunt uitschuiven om de gewenste hoogte te bereiken, zonder het gebruik van ladders of hoogwerkers.

Maar het is niet alleen de lengte die de Tuckerpole zo uniek maakt. Dit systeem maakt ook gebruik van puur, de-ioniseerd water om ramen zonder strepen of vlekken te reinigen. Het de-ioniseerde water trekt vuil aan als een magneet en laat een streeploze glans achter, waardoor jij keer op keer perfecte resultaten behaalt.

Bovendien is de Tuckerpole ontworpen met oog voor gebruiksgemak. De lichte constructie en het eenvoudige bedieningssysteem betekenen dat je minder tijd en energie kwijt bent aan het instellen en manoeuvreren van je gereedschap. Dit maakt je werk niet alleen efficiënter, maar ook comfortabeler.

Bij Van Ginkel BV begrijpen we dat jouw werk als glazenwasser afhangt van het gebruik van betrouwbare, effectieve tools. Daarom bieden we de Tuckerpole aan in ons assortiment van professionele glasbewassingsapparatuur voor verhuur. Of je nu te maken hebt met hoge bedrijfspanden, moeilijk bereikbare ramen, of gewoon op zoek bent naar een efficiëntere manier om jouw glasbewassing uit te voeren, de Tuckerpole is de tool die je nodig hebt.

Neem vandaag nog contact op met Van Ginkel BV en ontdek zelf de kracht van de Tuckerpole!