Wij verhuren Aanhangerhoogwerkers

Aanhangerhoogwerker huren?

Wilt u een aanhangerhoogwerker huren? Een aanhangerhoogwerker is zeer gemakkelijk te bedienen en ook geschikt voor binnen. Deze hoogwerker wordt veel gebruikt voor werk aan de dakgoten, het monteren van kozijnen of schilderwerk. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende service en persoonlijk advies. Wij hebben voor elke uitdaging een passende hoogwerker. Kunt u op de website de juiste hoogwerker niet vinden? Neem dan contact op. Dan zoeken wij de juiste aanhangerhoogwerker voor u.

 

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat.

Bel met Remco: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Materiaal onder eigen onderhoud
  • Specialist in hoogwerkers
  • Groot assortiment
  • Concurrerende prijzen

Voordelig een aanhangerhoogwerker huren

Wij hebben een ruim assortiment aan aanhangerhoogwerkers. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes tussen de 12 en 30 meter. Bij ons profiteert u altijd van een scherpe prijs. Wilt u zo goedkoop mogelijk huren? Dan kunt u er voor kiezen om de kraan op te halen. U betaalt dan geen transportkosten.

Op zoek naar een andere machine om verticaal te werken? Naast hoogwerkers verhuren wij ook knikladersheftrucks, verreikers en kranen!

Kom in contact met onze specialisten

Wilt u een prijs op maat? Advies over de juiste machine? Of de mogelijkheden of beschikbaarheid bespreken? Kom in contact. We voorzien u graag van persoonlijk advies.

Specialist in aanhangerhoogwerkers

Een aanhangerhoogwerker is ook te huur als particulier. Heeft u vragen over de prijs, werking of toepassing? Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Hoe werkt een aanhangerhoogwerker?

Een aanhangerhoogwerker is een hoogwerker op een autotrailerchassis. De machine koppelt u aan de auto met een trekhaak, vervolgens rijdt u met de hoogwerker achter de auto naar uw klus(sen).

Eenmaal aangekomen koppelt u de hoogwerker van de trekhaak af, en stempelt u de hoogwerker af, zodat hij waterpas staat en u aan het werk kan gaan. De hoogwerker kan zowel elektrisch als op diesel draaien.

Waarvoor wordt een aanhangerhoogwerker gebruikt?

Wij zien dat de aanhangerhoogwerkers vooral populair zijn bij schilderwerk en glazenwassers.

Ook particulieren weten ons altijd te vinden voor hun doe-het-zelf klussen! In principe is het voor alle soorten werk makkelijk om de hoogwerker zo achter de auto mee naar de klus te nemen!

Waar moet je rekening mee houden als je een aanhangerhoogwerker huurt?

Als u een aanhangerhoogwerker wilt huren moet u een auto hebben met een trekhaak, en de auto moet genoeg kracht hebben om de hoogwerker te trekken. De kleinere 12 meter aanhanger is niet zo zwaar, maar hoe grotere hoogwerker u kiest, hoe zwaarder het uiteraard wordt.

Let er ook op dat u zich uiteraard aan de snelheid- en verkeersregels houdt van een auto met aanhanger.

Wat zijn voordelen van een aanhangerhoogwerker?

Een aanhangerhoogwerker is perfect als u meerdere klussen per dag wilt doen. Na een klus klapt u de hoogwerker in en rijdt u naar de volgende klus, sneller/efficiënter werken kan haast niet!

Bovendien zijn de hoogwerkers hybride, en kunt u dus elektrisch draaien.

Wanneer is een aanhangerhoogwerker niet geschikt?

Als u compacte klussen heeft, of u telkens de hoogwerker wilt verrijden tijdens de werkzaamheden, is een aanhangerhoogwerker niet de beste optie.

Door de stempels heb je een grote werkruimte nodig. En als u de hoogwerker wilt verzetten moet u alle stempels in- en uitschuiven en de hoogwerker vanaf beneden op de goede plek plaatsen. Dit is omslachtig en er zijn hoogwerkers die een betere optie voor u zijn.