Wij verhuren Spinhoogwerkers

Spinhoogwerker huren?

Wilt u een spinhoogwerker huren? Voor elke klus kunnen wij een betrouwbare hoogwerker adviseren. Een spinhoogwerker is ideaal voor voor kleine ruimtes. Dankzij het smalle werkplatform kan de hoogwerker op plaatsen komen waar een normale hoogwerker niet kan komen. Een spinhoogwerker wordt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden gebruikt. Bekijk ons assortiment aan spinhoogwerkers. Kunt u niet vinden wat u zoek of weet u niet welke hoogwerker het beste bij uw uitdaging past? Kom in contact. We helpen u graag.

 

Neem direct contact op

Wij helpen u graag met advies op maat.

Bel met Remco: 0342-784202 of mail planning@vanginkelbv.nl

  • Materiaal onder eigen onderhoud
  • Specialist in hoogwerkers
  • Groot assortiment

Voordelig spinhoogwerkers huren

Heeft u een spinhoogwerker nodig? Wij verhuren en verkopen hybride Hinowa spinhoogwerkers van 14-26 meter!

We verhuren niet alleen spinhoogwerkers, maar ook schaarhoogwerkers, aanhangerhoogwerkers etc. Voor elke situatie is er een gepaste hoogwerker te vinden!

Mocht u advies willen over welke machine er het beste bij u past, twijfel dan niet en bel of mail gelijk!

Unieke kenmerken van een spinhoogwerker

Het voordeel van een spinhoogwerker is dat deze rupsbanden heeft. Hierdoor is de hoogwerker gemakkelijk te gebruiken op oneffen ondergronden. Ook is de hoogwerker licht van gewicht en kan deze op moeilijk bereikbare plekken komen. De voordelen van een spinhoogwerker zijn:

  • Compacte hoogwerker
  • Elektrisch en diesel (dus voor binnen en buiten)
  • Rupsbanden voor ruwe ondergrond
  • Groot werkoppervlak

Waarvoor gebruik je een spinhoogwerker?

Een spinhoogwerker is zowel geschikt voor bedrijven als particulieren. Voor particulieren is de hoogwerker eenvoudig te bedienen omdat deze klein is. Ook wordt de spinhoogwerker gebruikt voor diverse branches.

Spinhoogwerker voor schilders

Zo is een spinhoogwerker ideaal voor schilders die door een smalle ingang in een tuin moeten komen om de kozijnen of gevels te schilderen. Ook is het ideaal om een hoog plafond te schilderen omdat de hoogwerker ook binnen gebruikt kan worden dankzij een elektrische motor.

Spinhoogwerker voor de bouw

Ook in de bouw wordt deze hoogwerker veel gebruikt. Voornamelijk bij alledaagse onderhouds- en montage klussen zoals een plafondinstallatie.

Spinhoogwerker voor montage en schoonmaak

Daarnaast worden spinhoogwerkers ook veel gebruikt voor montage op daken zoals bij het plaatsen of reinigen van zonnepanelen. Dit werkt ideaal dankzij het grote werkvlak van de spinhoogwerker. Ook voor het schoonmaken van hoge panden en hoge ramen wordt de hoogwerker ingezet.

Kom in contact voor een betrouwbare spinhoogwerker

Meer weten over een van onze spinhoogwerkers of de beschikbaarheid navragen? Kom in contact met een van onze specialisten. We nemen direct contact met u op.