Kraanverhuur in Nijmegen

Bent u op zoek naar een te huren kraan in de buurt van Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voor ieder type klus kunnen wij een geschikte hijskraan voor u regelen. We hebben een eigen kranenpark en gebruiken ook ons uitgebreide netwerk bij de zoektocht naar een passend model. Het is daarom ook mogelijk om voor ieder karwei de juiste kraan te vinden. De kraan wordt altijd bemand door een professionele machinist. Het verder benodigde materiaal om veilig te werk te kunnen gaan kunt u ook bij ons huren.

Huur een kraan in heel Nederland

Voor bouwplaatsen in heel Nederland kunt u bij ons terecht. Ook voor compacte klussen in de stad hebben we altijd een oplossing paraat. Zo ook voor de stad Nijmegen! Heeft u een bouwplaats in Nijmegen waar een hijskraan aan te pas moet komen? Laat het ons weten! We hebben een groot assortiment met heftrucks, verreikers, torenkranen en telescoopkranen.

Een hijskraan voor iedere klus

De telescoopkranen zijn verkrijgbaar vanaf een 40 tons model. De torenkranen vanaf 33 meter vlucht. Of u nu een volledige constructie wilt opzetten of een enkele pallet wilt verplaatsen, u heeft een hijskraan nodig. Een kraan huren is bij ons in een handomdraai gedaan. We zorgen dat alles voor u is geregeld. Hoe groot de klus ook is, niets is ons te gek. Met ruim 15 jaar ervaring in de verhuur hebben we al een flink klantenbestand opgebouwd. Uw tevredenheid is ons voornaamste doel.

Verhuur en verkoop

Niet alleen voor het huren van een kraan kunt u bij ons aankloppen. Ook voor het aanschaffen van kranen hebben we heel wat in de collectie. U kunt kiezen uit zowel nieuwe als gebruikte modellen. We verkopen machines op het gebied van bouw, industrie, reiniging, grondverzet en intern transport. We hebben goede afspraken met onze leveranciers, we kunnen altijd de beste kwaliteit bieden. Onze uitgebreide aftersales service is uitstekend. U kunt altijd bij ons terecht. Bekijk zowel de nieuwe modellen als de occasions.

Nog vragen over kraanverhuur in Nijmegen?

Heeft u nog vragen over het huren van een kraan in de regio Nijmegen? Laat het ons weten! Vul vrijblijvend het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug. We verzorgen ook het onderhoud van machines. Uw machine weer zo goed als nieuw en helemaal fris. Van Ginkel BV is uw partner voor het huren van kranen in Nijmegen.