Huur een kraan voor het plaatsen van uw jacuzzi

Als u een jacuzzi wilt plaatsen of verplaatsen kan het zijn dat u een hijskraan moet huren. In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres! Met een ruim assortiment mobiele telescoopkranen, mobiele torenkranen en Hoeflon compactkranen kunt u bij ons terecht voor al uw hijsklussen. De kraan wordt op locatie bezorgd door onze ervaren machinisten.

Welke kraan moet ik huren om een jacuzzi te plaatsen?

Weet u niet welke kraan u moet huren? Geen probleem! Onze verhuurspecialisten zoeken graag samen met u naar de beste oplossing! U kunt bellen naar 0342-453712, dan word u telefonisch verder geholpen. Via tools als google maps creëren wij inzicht van de situatie. Mochten we er telefonisch niet uitkomen, dan kan er een specialist op locatie komen kijken.

Jacuzzi plaatsen met verreiker

Soms is een verreiker de beste oplossing  voor het plaatsen van een jacuzzi spa of whirlpool.  Een verreiker kan namelijk rijden met de last in de haak. Dit zorgt er voor dat je de last zo ver als je wilt kan verplaatsen. Een verreiker is bovendien heel compact en past dus ook vaak op een oprit. Als de verreiker  zich afstempelt, kan hij ver reiken met een last in de haak. We koppelen een lier aan de mast en daarmee lieren we de last naar beneden.

Jacuzzi plaatsen met minikraan Hoeflon

Voor sommige situaties is een Hoeflon de beste optie. Wij bieden een breed scala Hoeflon compactkranen. Zo verhuren wij de C1, C6, C10 en C30. De Hoeflon C6 is zo smal dat hij door de meeste schuttingdeuren past. Voor het plaatsen van een jacuzzi in de tuin is het dus ideaal om zo een compacte hijskraan te huren. Wij verhuren de compactkranen zowel met als zonder kraanmachinist. Uiteraard wordt de kraan bezorgd en bediend door de machinist.