Van Ginkel BV, uw verhuurspecialist in Zuid-Holland

Huur een hoogwerker in Zuid-Holland

Voor iedere klus in heel Nederland kunt u op onze hoogwerkers rekenen. Heeft u een kleine klus of juist een grote klus in Zuid-Holland waar u een hoogwerker voor nodig heeft? Wij hebben een groot assortiment aan hoogwerkers die voor u het werk een stuk makkelijker en veiliger maken. Naast hoogwerkers hebben wij ook kranen, heftrucks en een groot aantal andere hulpmiddelen te huur die u kunnen helpen bij uw klus.

Een hoogwerker voor in iedere situatie

Bij Van Ginkel BV hebben wij hoogwerkers in alle soorten en maten: schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers, spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, autohoogwerkers etc. Van 6 tot 57 meter hoogte. Voor op iedere hoogte hebben wij een hoogwerker te huur. Daarnaast hebben wij ook hoogwerkers voor op verschillende
ondergronden te huur. Denkt u bijvoorbeeld aan een schaarhoogwerker speciaal voor op ruw terrein. Elk soort hoogwerker heeft één gezamenlijk doel, namelijk: dat u en/of uw personeel veilig op hoogte kunnen werken. Samen met u zorgen wij daarvoor!

Naast verhuur ook verkoop

Heeft u vaak een hoogwerker nodig en wilt u daarom misschien wel een hoogwerker kopen? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen. We verkopen machines op het gebied van bouw, industrie, reiniging, grondverzet en intern transport. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte modellen hoogwerkers, kranen, heftrucks en nog veel meer. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Contact verhuur hoogwerkers in Zuid-Holland

Heeft u nog een vraag over het huren van een hoogwerker in Zuid-Holland? Laat het ons direct weten! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, mailen naar info@vanginkelbv.nl of bellen naar 0342-453712. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met advies op maat. Van Ginkel BV is dé partner wanneer het gaat om de verhuur van hoogwerkers in Zuid-Holland.