Van Ginkel BV, uw verhuurspecialist in Almere

Hoogwerker huren in Almere

Hoogwerker huren in Almere? Ons team van specialisten helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste hoogwerker voor uw klus. Want of of klus nou extra hoog is, een ruwe ondergrond heeft, of binnen uitgevoerd moet worden: voor elke uitdaging hebben wij een passende hoogwerker. Ziet u niet direct de hoogwerker die u nodig heeft of wilt u profiteren van specialistisch advies? Kom dan in contact. Samen zorgen wij ervoor dat u de klus veilig en effectief kunt uitvoeren.

 

Huur een hoogwerker in Almere

Voor iedere klus in heel Nederland kunt u op onze hoogwerkers rekenen. Heeft u een kleine klus of juist een grote klus in Almere waar u een hoogwerker voor nodig heeft? Wij hebben een groot assortiment aan hoogwerkers die voor u het werk een stuk makkelijker en veiliger maken. Naast hoogwerkers hebben wij ook kranen, heftrucks en een groot aantal andere hulpmiddelen te huur die u kunnen helpen bij uw klus.

Een hoogwerker voor in iedere situatie

Bij Van Ginkel BV hebben wij hoogwerkers in alle soorten en maten: schaarhoogwerkers, knikarmhoogwerkers, spinhoogwerkers, telescoophoogwerkers, aanhangerhoogwerkers, autohoogwerkers etc. Van 6 tot 57 meter hoogte. Voor op iedere hoogte hebben wij een hoogwerker te huur. Daarnaast hebben wij ook hoogwerkers voor op verschillende
ondergronden te huur. Denkt u bijvoorbeeld aan een schaarhoogwerker speciaal voor op ruw terrein. Elk soort hoogwerker heeft één gezamenlijk doel, namelijk: dat u en/of uw personeel veilig op hoogte kunnen werken. Samen met u zorgen wij daarvoor!

Telescoophoogwerker huren in Almere

Een telescoophoogwerker is een hoogwerker met een uitschuifbare “telescopische” mast. Deze hoogwerkers staan bekend om hun grote bereik, en hun veelzijdigheid. Zo kan u telescoophoogwerkers van 9-57 meter werkhoogte huren. Deze hoogwerker is te huur op banden, rupsen of semi-rupsen (een combinatie van beide).

Schaarhoogwerker huren in Almere

Een systeemplafond aanbrengen? Elektra installeren? Of het plafond schilderen? Dan is een schaarhoogwerker ideaal. Dit type hoogwerker wordt dan ook veel gebruikt door installateurs en schilders. Voor binnenwerk is de elektrische schaarhoogwerker ideaal. Met het grote platform staat stabiel en kunt u efficiënt te werk gaan. Deze hoogwerker is zowel elektrisch als op diesel te gebruiken.

Knikarmhoogwerker huren in Almere

Met een knikarmhoogwerker kies je voor flexibiliteit. De knikhoogwerker combineert zijn reikwijdte namelijk met een bepaalde knikhoogte en is daardoor perfect inzetbaar voor werkzaamheden waarbij u obstakels tegen komt. De hoogwerker is zowel op diesel als elektrisch verkrijgbaar en daardoor ook geschikt voor binnen.

Spinhoogwerker huren in Almere

Een spinhoogwerker is ideaal voor voor kleine ruimtes. Dankzij het smalle werkplatform kan de hoogwerker op plaatsen komen waar een normale hoogwerker niet kan komen. Een spinhoogwerker wordt voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden gebruikt.

Hefmasthoogwerker huren in Almere

Een hefmasthoogwerker is met het lage gewicht en wendbaarheid ideaal voor binnen.

Autohoogwerker huren in Almere

Bent u schilder? Hovenier? Of glazenwasser? Dan is een autohoogwerker ideaal. Met dit type hoogwerker ben je flexibel qua locatie en werkt u eenvoudig en veilig op hoogte. Het is ook mogelijk om samen met een collega in de korf te staan en zo nog efficiënter te werk te gaan. Voor deze hoogwerker heeft u een rijbewijs B nodig.

Aanhangerhoogwerker huren in Almere

Een aanhangerhoogwerker is een hoogwerker op een autotrailerchassis. De machine koppelt u aan de auto met een trekhaak, vervolgens rijdt u met de hoogwerker achter de auto naar uw klus(sen).

Eenmaal aangekomen koppelt u de hoogwerker van de trekhaak af, en stempelt u de hoogwerker af, zodat hij waterpas staat en u aan het werk kan gaan. De hoogwerker kan zowel elektrisch als op diesel draaien. Zowel ideaal voor professionals als voor particulieren.

Wat is uw uitdaging?

Heeft u vaak een hoogwerker nodig en wilt u daarom misschien wel een hoogwerker kopen? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen. We verkopen machines op het gebied van bouw, industrie, reiniging, grondverzet en intern transport. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte modellen hoogwerkers, kranen, heftrucks en nog veel meer. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag met advies rondom welke hoogwerker past bij uw uitdaging.

Contact verhuur hoogwerkers in Almere

Heeft u nog een vraag over het huren van een hoogwerker in Almere? Laat het ons direct weten! U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, mailen naar info@vanginkelbv.nl of bellen naar 0342-453712. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug met advies op maat. Van Ginkel BV is dé partner wanneer het gaat om de verhuur van hoogwerkers in Almere.

Kom in contact met onze specialisten uit Almere

Wilt u een prijs op maat? Advies over de juiste machine? Of de mogelijkheden of beschikbaarheid bespreken? Kom in contact. We voorzien u graag van persoonlijk advies.