Wij verhuren de volgende Autolaadkranen:

Autolaadkraan huren

Wilt u hijswerkzaamheden en transport combineren? Deze combinatie bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Bij ons kunt u de geschikte autolaadkraan voor al uw hijsklussen huren. Een autolaadkraan wordt veel gebruikt voor het transporteren en plaatsen van glas, voor het hijsen van constructies in krappe ruimtes en bij de houtbouw. Voor welke klus kunnen we u van een autolaadkraan voorzien?

We verhuren ook al het materieel en het hulpmaterieel dat u nodig heeft om veilig en efficiënt te kunnen werken.

 

 

Weten welke autolaadkraan geschikt is voor uw uitdaging?

Persoonlijk advies voor jouw situatie?
Kom in contact met een van onze specialisten. We helpen graag om een passende oplossing te vinden voor uw klus. Mochten wij geen passende kraan in ons kranenpark hebben staan. Dan helpen wij u verder met een kraan van een van onze partners.

Wij helpen u graag met advies op maat. Bel met Jan: 0342-784201 of mail naar kranen@vanginkelbv.nl.

 

  • Hijsvermogen op maat
  • De beste machinisten
  • Snel en flexibel
  • Op elk terrein

Huur een Autolaadkraan

Heeft u een klus waarvoor u gebruikt wilt maken van een autolaadkraan? We helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op via 0342-453712 of mail naar planning@vanginkelbv.nl

Waarvoor huur ik een autolaadkraan?

Een autolaadkraan huren is voor veel klussen een ideale uitkomst. Met name voor klussen waarbij u moet transporteren en hijsen is een autolaadkraan de perfecte oplossing. Zo komt een autolaadkraan goed van pas in de houtbouw, maar ook voor het hijsen van glas, het plaatsen van dakkapellen, kozijnen en vele andere toepassingen.

Autolaadkraan huren in de houtbouw

Werkt u in de houtbouw? Dan is een autolaadkraan een aanwinst voor u! Met uw vracht hout op de trailer rijden we naar de klus, waar we met de kraan alles op de goede plek hijsen. Zo kan er gelijk gemonteerd worden als het hout er is. Dat is nog eens efficiënt werken! Wij verhuren ook Hoeflon compactkranen, deze zijn zeer geliefd in de houtbouw, eventueel kunnen we de hoeflon meenemen op de trailer van de autolaadkraan. Zo bespaart u op de transportkosten!

Autolaadkraan huren als glaszetter

Met de autolaadkraan laden wij uw vracht glas achter op de vrachtwagen bij u op locatie, en rijden we naar het werkadres. Op de werklocatie aangekomen plaatsen we het glas op de goede plek, waar het gelijk gemonteerd kan worden. Op die manier verliest u geen tijd, als u een autolaadkraan gaat huren!

 

 

Kom direct in contact voor een professionele oplossing

Vul uw gegevens in als u wilt weten welk type kraan bij uw uitdaging past. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.